Kći poznatog hrvatskog pjevača o ‘tajnim porukama’ u doniranoj odjeći: ‘Sve me to posebno dirnulo, pa čak i rasplakalo’

foto: Facebook

Svojim simpatičnim porukama u odjeći, Mirna Savić pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama. Tada je još uvijek bilo nepoznato tko je djevojka koja je donirala odjeću u Učeničkom Domu “Dora Pejačević” i uz unikatne poruke za buduću vlasnicu ostavila samo potpis.

Učenicu iz Doma, poruke su veoma razveselile, te se htjela zahvaliti Mirni, a kako nije ostavila svoje prezime, odlučila ju je potražiti na Facebooku.

Tražimo Mirnu koja je prije otprilike mjesec i pol – dva mjeseca donirala svoju odjeću u Učenički Dom Dora Pejačević, a…

Objavljuje Ivana Harapin GajićPonedjeljak, 23. studenoga 2020.

 

“Bilo mi je drago da će moji kaputići i sakoi zaživjeti negdje dalje. Djevojke u učeničkom domu žive u specifičnim uvjetima gdje nisu sa svojim obiteljima i zaslužuju sve pohvale za svoju hrabrost. Ovim tek malim porukicama sam im htjela dati do znanja da mnogi cijene to što se trude i što trebaju odrasti prije svog vremena i postati zrele mlade djevojke. Htjela sam ih razveseliti i nasmijati”, kazala je Mirna Savić, kćer Massima, za 24 sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I R N A S A V I Ć (@savicmirna)

Da a joj se učenica želi zahvaliti na donaciji, Mirna je otkrila preko prijatelja.

“Prijatelj mi je poslao objavu i napisao ‘Meni se čini da bi ovo mogla biti ti’. Sve me to posebno dirnulo pa čak i rasplakalo, a iznenadilo me to što je dosta mojih prijatelja pretpostavilo da sam to ja. Bilo mi je drago da moji prijatelji osjećaju mene u lijepom djelu”, objašnjava  Mirna.

 

 

Komentari

loading...