KĆI MONICE BELLUCI NEODOLJIVO PODSJEĆA NA NJU: Zasjenila sve na Diorovoj reviji

Foto: Instagram, kolaž

Milanski Tjedan mode prikazao se u najboljem svjetlu, a već su se trendsetteri i modni influenceri preselili u prve redove pariškog Tjedne mode, dok je glavna zvijezda događaja bila kći poznate glumice Monice Belluci, Deva Cassel (17).

Naime, dizajnerica Maria Grazia Chiuri na čelu francuske modne kuće Dior predstavila je novitete za proljeće/ljeto 2022.  Mnoga poznata imena uveličala su ovaj event, no sve poglede je ljepotom ukrala mladu Devu koja je zasjenila vojsku modnih influencerica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Kći bivšeg proslavljenog glumačkog para, Monice Bellucci (56) i Vincenta Cassela, u elegantnom kompletu od topića, hlača i sakoa, nije imala konkurencije, a cijeli outfit je upotpunila jednom od najpoželjnijih torbica svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Naime, Devi mnogi predviđaju uspješnu manekensku karijeru, a  poznati modni dvojac Dolce & Gabbana već je tinejdžericu angažirao početkom 2021. godine.

Iz Dolce & Gabbane objavili su reklamu za novi miris Shine u kojem se pojavljuje mlada manekenka, a ubrzo su uslijedile i oduševljene reakcije sa svih strana.

Proslavljena Monica objavila je na svom Instagram profilu naslovnicu s Devom, te napisala da se “raduje njenim uspjesima”, te je iznimno ponosna  jer je “odabrala sličan put”.

Teško je ne uspoređivati ljepotu glumice i mlade manekenke koja je počela s prvim koracima u karijeri, međutim svoju ljepotu može zahvaliti upravo majci i ocu Vincentu koji također slovi za jednog od najzgodnijih muškaraca.

Mlada manekenka ima sve predispozicije za manekenski uspjeh, a mnogi se nadaju da će se jednog dana okušati i u filmskoj industriji poput majke i oca.

Podsjetimo, talijanska glumica Monica Bellucci upoznala je francuskog glumca Vincenta Cassela na setu filma “The Apartment”, 1996.godine. Vezu su okrunili brakom 1999.godine. Deva se rodila 2004., mlađa kćer Léonie 2010. U kolovozu 2013. službeno su potvrdili razvod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Komentari