KĆI BIVŠEG PREMIJERA: Volontirala je u Dječjoj bolnici Gornja Bistra, a sad ide na Doru ravno po pobjedu

Foto: Instagram

Ella Orešković (21), kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića borit će se ove godine za pobjednu na Dori 2021. U Opatiji će u subotu, 13. veljače, pjevati pjesmu ‘Come This Way’, za koju je tekst napisala sama, a glazbu potpisuje njezin producent Siniša Reljić Simba. Tremu je na setu snimanja razbila pjevanjem najdražih pjesama, a izlazak na pozornicu u Opatiji olakšat će joj podrška njezine obitelji.

“Na glazbenom putu podržava me čitava obitelj, ali majka najviše jer je prava umjetnička duša. Sestra Ema, koja studira medicinu, i otac Tihomir bili su mi pak najveća podrška pri odabiru studija, ali su i moji navijači što se tiče glazbe”, rekla je za Gloriju i dodala kako je ljubav prema glazbi i talent naslijedila od majke Sanje.

Ella Orešković je počela pjevati kad je imala 10 godina. U Zagrebu je pohađala Američku međunarodnu školu u kojoj je u sklopu obveznog glazbenog predmeta počela ‘brusiti’ svoj glazbeni talent.

Danas je brucošica psihologije koja se u slobodno vrijeme bavi i humanitarnim radom. Prije pandemije koronavirusa volontirala je u Dječjoj bolnici Gornja Bistra. U posljednjem trenu sa svojim je producentom odlučila kako će se prijaviti na Doru, a kada je dobila poziv, kaže, srce joj je stalo.


Komentari