KATJA PROGOVORILA O PREKIDU S KUHAROM GALVAGNOM: ‘Prvo me izbacio iz stana, a onda mi slao poklone’

SCREENSHOT

“Dolazim doma i ne mogu otključati kuću”, započela je Katja priču o večeri kada se vraćala iz noćnog izlaska, a Dino je došao iz Splita u Zagreb bez njezina znanja.

Riječanka Katja u Big Brotheru progovorila o prekidu s poznatim kuharom Dinom Galvagnom. Javnosti je bila poznata veza između BB stanarke Katje i slavnog kuhara Dina Galvagna, ali nisu im bili poznati razlozi njihova prekida. Bivši ljubavni par nije htio komentirati kraj veze, ali Katja je ipak otvorila svoju dušu te je Tamari i Marini ispričala cijelu priču bez uljepšavanja.

Prisjetimo se, slavni kuhar i 16 godina mlađa Riječanka svoju su vezu okončali krajem 2014. kada je Dino radio u Splitu u restoranu, a Katja je boravila u Zagrebu. Izgleda da je udaljenost uradila svoje te su se pojavila zrnca sumnje i ljubomore koje su pokrenule cijelu lavinu emocija i dovele do kraja ljubavne veze para.

“Imaš vremena do podne da se spakiraš i odseliš”

“Dolazim doma i ne mogu otključati kuću”, započela je Katja priču o večeri kada se vraćala iz noćnog izlaska, a Dino je došao iz Splita u Zagreb bez njezina znanja. “Otvara on iznutra i govori, di si ti do sada, ja ne znam di si ti, umirem od brige”, nastavlja Katja te komentira kako joj tadašnji dečko nije uopće javio da je stigao u Zagreb i njegovo ponašanje joj nije bilo previše jasno.

No, u tom trenu je, očito ne tako zabrinuti Dino, Katji naredio: “Imaš vremena do podne da se spakiraš i odseliš”. Riječanka je mislila da kuhar nije ozbiljan i pokušala je odgoditi taj neugodni razgovor do jutra, ali, kako kaže, Dino nije stao sa svađom i onda je Katji prekipjelo, “Stvarno, hoćeš to? Nije problem”, odgovorila mu je te je ispričala kako se nakon prekida Galvagno pokušavao ispričati na razne načine, ali njihova veza očito nije bila suđena. Ispričala je curama da ju je kasnije stalno zvao, slao zajedničke prijatelje da provjere kako je te joj je slao poklone i novac.

Iako se kaže, ‘o bivšima samo najbolje’, Katja u svojoj strani priče ne štedi Galvagna. Izgleda da je zaboravila da Big Brother vidi i čuje sve, a možda i nije. Sve detalje prekida s Katjine strane poslušajte u videu.


Komentari