KATARINA BABAN ODRŽALA SVOJU PRVU SAMOSTALNU REVIJU: ‘Nikad veći izlazak iz komfort zone, više se ne sjećam ni kako to izgleda’

Foto: Instagram

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, 33-godišnja Katarina Baban modu ima u malom prstu, pa uspjehe niže i u dizajnerskim vodama.

Ovog puta organizirala je prvu samostalnu reviju na kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti među kojima je bila voditeljica Korana Gvozdić, glumica Sementa Rajhard, radijski voditelj Dalibor Petko, pjevačica Lana Jurčević, plesačica Valentina Walme i drugi. Domišljatim kreacijama oduševila je publiku, a kasnije ih je u prvim redovima zabavljala poznata plesačica Anja Bijelić nevjerojatnim plesnim akrobacijama.

“Ne bi stalo u nekoliko postova da krenem pričati što smo sve odradili u samo mjesec i pol dana! Nikad veći izlazak iz komfort zone. Komfort zona? Više se ni sjećam kako to izgleda. Mrtva umorna, iscrpljena, uzbuđena, u polulebdećem stanju, ali zahvalna i ispunjena! Vjerujem da će mi tek par dana poslije doći do glave što se zapravo dogodilo pa ću možda neke konstruktivnije stvari napisati! Štreberski smo sve na vrijeme pripremili pa nam je vikend ovako izgledao- zatrpano kutijama, vrećicama i predivnim sponzorima koji su podržali ovaj projekt”, napisala je Baban na društvenim mrežama nakon održane revije.

Foto: Instagram

Ovom prigodom, podršku joj je pružio i njen dečko, Igor Subotić kojeg rijetko pokazuje u javnosti, a došli su i njeni roditelji koji nisu sakrivali ponos zbog svoje uspješne kćeri.

Ove godine otkrila je za Dnevnik.hr koliko joj je dečko pomagao u pandemiji prilikom fotografiranja njezinih modnih kreacija.

”Prošle godine mislim da je jako dobro izvježbao živce. S obzirom da je prije uvijek fotkanje, kao i s većinom muškaraca bilo – ovako, evo ga, snimili smo. I onda nijedna upotrebljiva fotka, ali tijekom prošle godine kad je vidio da stvarno nema druge opcije, da mora pomoći, onda je čak bio štreberski nastrojen, pa je googlao, istraživao kako napraviti dobru fotku i mogu reći da očito se preko interneta te stvari mogu jako dobro naučiti”.

”Uvijek sam mislila da je Igor puno romantičniji od mene. Prije bih govorila da uopće nisam romantična, ali tijekom godina shvatila sam, koliko god se tome opirala, da ipak jesam romantik u duši. Oboje smo romantični, on je rođen u horoskopskom znaku Riba, a ja u Blizancima. Kada se pročita horoskop, najčešće piše da je to grozna kombinacija, ali mi smo najbolji dokaz da to nije istina”, ispričala je jednom prilikom za Večernji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Komentari