Kasandra otkrila svoju priču nakon dugo vremena: ‘Nisam mogla hodati ni dogovoriti kavu. I dalje sam vitka i visoka, ali bez silikona’

Foto: YouTube/Screenshot

U javnosti je nismo vidjeli 14 godina kada se pojavila na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u zagrebačkom hotelu.

Sada je Kasandra napokon progovorila za 24sata. Svim je govorkanjima koje kruže o njoj odlučila stati na kraj.

“Živa sam, zdrava sam, it’s OK”, rekla je 48-godišnja ikona cro dancea. Pravog imena Davorka Ručević, tako se i predstavila da se javila na mobitel. Kasandra sada živi na zagrebačkom Bukovcu s majkom.

“Svi me nešto traže. It’s OK. Razumijem ja to sve. Ali sumnjam da netko rođen 2000. godine zna tko je Kasandra”, izjavila je.

Objasnila je zašto je otišla sa scene.

“Sa scene sam otišla jer nisam htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kavu s frendicom. Nisam išla ni na skijanje ni na kupanje 20 godina. I što ću ja biti poznata po svojim privatnim stvarima”, rekla je Kasandra.

Kaže i kako je donedavno radila za tvrtku od kuće te da i dalje uživa u plodovima svog rada.

“Nisam morala plaćati režije, a i mama je uskakala. Stavila sam nešto sa strane, ništa puno. I sad imam nešto na banci. Zapravo, uživam u plodovima svoga rada“, pojasnila je.

Pojasnila je i kako danas izgleda.

“I dalje sam vitka i visoka, jedino sam izvadila one silikone iz usana kod dr. Džepine. Nisam više onako napuhnuta. Jedino nisam našla frizerku da mi kosa bude kao u Lejle Filipović. Da mi je Tarik Filipović frajer, potpisala bih odmah”, rekla je.

‘Nikog ne osuđujem’

I ona je osjetila potrese te rekla kako se “na sve živo čovjek navikne”.

“Na sve se živo čovjek navikne. Nisam razmažena, jesam rođena Zagrepčanka, ali pet puta sam se selila s dvije crne vreće za smeće po Zagrebu, takve su bile životne okolnosti”, ispričala je.

Govorila je i o Nevenu Ciganoviću s kojim si je dobra prijateljica.

“Upoznali smo se u Superstuffu, kultnom zagrebačkom butiku iz devedesetih, gdje je on tad radio. Jako je duhovit i odmah smo kliknuli. Za umrijeti od smijeha je bilo s njim. Cigi je jako drag, ali neki ga ne razumiju, isto kao mene, možda po nekim pitanjima. Iako, on je odijevao Ivanu Banfić, grozno je ovo što joj se dogodilo zbog potresa. I s tim sam upoznata. Doduše, ja sam bila bliska s modnim dizajnerom Zoranom Mrvošem, on me odijevao. Open minded sam, otvorenog uma, nikog ne osuđujem”, pojasnila je cro dance zvijezda.

‘Kad imaš za režije, onda ima i ljubavi’

Otkrila je i bi li se vratila na glazbenu scenu.

“S maskom na licu se neću slikati, niti s borama na čelu. Bih li se vratila na scenu? Mene glazba vuče, imam glazbenu školu. No sad su važnije neke druge stvari. Kad se rodiš s darom za glazbu, profesorica me izdvojila iz pet škola i poslala u glazbenu školu, postoji želja. Trebam obnoviti znanje klavira, kao što i obnavljam znanje jezika. Imala sam peticu iz engleskog i njemačkog. To mi je razbibriga. Slušam Stevieja Wondera da se opustim, umjesto apaurina”, rekla je Kasandra.

Za kraj otkrila je i kakva je ljubavna situacija.

“Ljubav mi je takva… Kad ti je frka, nema ljubavi. Ne znam mogu li me ljudi shvatiti. Kad imaš za režije, onda ima i ljubavi. Ovako nema. Imaš mater koja ti pomaže. Sretna sam kad si sve u kući pospremim”, zaključila je.

Komentari