Karmela Vukov Colić uživa na drugom kraju svijeta: ‘Jedno od malobrojnih mjesta na svijetu gdje život nije stao’

Photo: Instagram

Izgleda da se naša poznata voditeljica Karmela Vukov Colić (52) ne brine oko zaraze koronavirusom pa je odlučila spakirati kovčege i posjetiti daleku egzotičnu destinaciju. Naime, iako se u Hrvatsku već nekoliko ljudi iz Zanzibara vratilo zaraženo koronavirusom, a jedan Slovenac je tamo i preminuo, Vukov Colić se odvažila otići i sada uživa u potpuno drugačijoj klimi.

Ovih dana je na Instagramu svojim pratiteljima otkrila i kako je posjetila tamošnju tržnicu, uživala u znamenitostima, radovima uličnih umjetnika, a fotografirala se i ispred kuće pokojnog Freddieja Mercuryja, frontmena grupe Queen, koja je danas preuređena u hotel.

“Večernji provod u Kamenom gradu. Jedno od malobrojnih mjesta na svijetu gdje život nije stao”. napisala je Karmela uz video kojim je pokzala koliko uživa u ovoj dalekoj destinaciji.

Karmela nakon posjeta nekoj destinaciji kući voli donijeti začine ili recepte, a kako bi spravila tradicionalna jela zemlje koju je posjetila.

Inače, prije nego je započela svoju karijeru na televiziji, Karmela je povremeno radila kao turistički vodič. Vodila je ture od Europe do Australije i Novog Zelanda, a u tome joj je puno značilo znanje četiri strana jezika: engleskog, talijanskog, ruskog i portugalskog.


Komentari