KARDASHIANKA NEUTJEŠNO PLAČE: Košarkaš potvrdio da je napravio dijete drugoj pa se javno ispričao

Foto: Khloe Kardashian

Tristan Thompson, (30) NBA košarkaš koji je javnosti poznatiji kao zaručnik Khloe Kardashian službeno je potvrdio na društvenim mrežama da je napravio dijete drugoj ženi Maralee Nichols (31).

Podsjetimo, američke medije zadnjih mjeseci preplavila je vijest o košarkaševoj aferi. Spavao je s osobnom trenericom na proslavi svog 30. rođendana dok je još bio u vezi s Khloe s kojom ima trogodišnju kćer True. Ujedno su tada i procurile poruke u kojima joj nudi 75 tisuća dolara ako pobaci. Ona ga je odlučno tražila da plati uzdržavanje djeteta, kao i nadoknadu medicinskih troškova. Tristan je tada čvrsto demantirao da su se družili na zabavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maralee ? (@maraleenichols)

Međutim nakon očiglednog pritiska javnosti i prijetećih poruka koje su prepravile njegov službeni Instagram profil, Tristan je objavio pismo isprike svojoj bivšoj Khloe Kardashian  nakon što je test očinstva konačno potvrdio da je on ipak otac djeteta Maralee.

”Danas su rezultati testa očinstva otkrili da sam otac djeteta s Maralee Nichols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedio ili razočarao tijekom ove muke, javno i privatno”, napisao je na Instagram storyju.

Budući da ovo nije prvi put da je njegova zaručnica osramoćena, ispričao joj se za prouzrokovanu bol.

”Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti nanio. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tijekom godina”, poručio je košarkaš.

Foto: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)


Komentari