KAO OD MAJKE ROĐENA, OPET JE TO UČINILA: Projektili padaju, a Nives Celzijus se sunča na zagrebačkoj terasi

Foto: Instagram

Kolumnistica, pjevačica i influencerica Nives Celzijus na svom Instagram profilu podijelila je provokativnu fotografiju i prikupila više od 20 tisuća lajkova. Naime, 40-godišnjakinja se javila pratiteljima pa otkrila kako provodi slobodno vrijeme.

”Nedjelja! I otvorih sezonu terasnog sunčanja”, poručila je ispod fotografije na kojoj upija sunčeve zrake u bikiniju na zagrebačkoj terasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Pretpostavljamo da se sunča na terasi svoje kuće, a nadamo se da nema znatiželjnih susjeda u blizini. U svakom slučaju, Celzijus je pravi profesionalac po pitanju privlačenja pažnje, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama i ovog puta je uspjela izazvati lavinu užarenih komentara.

”Pazi na dronove”, ”jaooo”, ”mačka”, ” ma bravo”, ”jedna je bomba u ZG, i to je tko? Naša Nives”, ”liječi ova fotografija sve”, ”nejljepša terasa u Hrvata”, ”ljubavi moja zamamna”, samo su neki od komentara obožavatelja na račun njenog izgleda.

Foto: Facebook

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Celzijus pozira na terasi u izazovnom izadnju, a posljednji put hejteri su je ošto kritizirali zbog celulita na stražnjici, međutim ona se nije previše obazirala na zle jezike.

”Kada shvatimo da je nemoguće udovoljiti svijetu, postanemo slobodni udovoljiti sebi”, poručila je pratiteljima u svom stilu, te svima dala do znanja da se osjeća ugodno u svojoj koži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)


Komentari