‘KAO KLUB POGUBLJENIH, EGOISTIČNIH BITANGICA’ Mirjana Hrga komentirala ponašanje mladih generacija

Mirjana Hrga (Foto: Boris Kovacev / CROPIX)

Nekadašnja novinarka, danas ugostiteljica Mirjana Hrga (50) komentirala je na svom Facebook profilu ‘smjenu generacija’ te izazvala brojne komentare.

“Mlađi preuzimaju igru. Starijima to često izgleda kao da su gosti na planetu, u kući čija pravila ne razumiju”, započela je Mirjana.

“Pada mi na pamet uče li i dalje djecu da spreme krevet kad ustanu, da ne stišću pastu za zube sa sredine, da kupe dlake poslije tuširanja, da očiste WC, da ne ne iščupaju 15 listova ako im je potreban samo jedan da obrišu ruke, da je nastavnik uvijek u pravu, da poštuju, da ne odgovaraju, da prvi ne grabe iz lonca, da se ne dižu od stola dok svi nisu završili, da ne uskaču u riječ dok stariji govore, da ne daj Bože trče i vrište u restoranu gdje ljudi jedu, da se dignu starijima, da pomognu…”, nabrojila je.

“Meni ovo sve izgleda dramatično drugačije. Kao klub pogubljenih, egoističnih bitangica. Ni mi nismo super, a ovi su još zabavniji. Kakvi će tek biti oni što tek dolaze…”, zapitala se na kraju.

“Bit će totalni divljaci, kompletno bez poštovanja prema starijima. Nikad više tako dobre djece kao u našoj generaciji…”, napisao je jedan Mirjanin pratitelj, a potom mu je ona odgovorila: “Ne znam da li da lajkam ili umrem od straha”.

“Zabrinjavajuće drugačije”, “Istinito i jezivo”, “Nekako mi se čini da je našoj generaciji ovo bilo normalno, a ovo danas? Ne znam uopće više pod što spada”, neki su od ostalih komentara Marijaninih pratitelja.

Podsjetimo, Mirjana ima konobu ‘Mare’ koja je i ove godine u Osoru otvorila vrata ljubiteljima domaće hrane Istre i Kvarnera.

Komentari