KAO DA NIJE U PEDESETIMA Jennifer Lopez pokazala zavidnu liniju, nikad nije izgledala bolje

Foto: Instagram

Latino diva, američka pjevačica Jennifer Lopez koja je nedavno navršila 52. godine, pojavila se na premijeri filma ‘The Last Duel’ kao pratnja svom partneru, glumcu Benu Afflecku (49).  Jennifer nikad nije izgledala bolje, a mnogi su primijetili da ne skida osmijeh s lica otkad ju je bivši partner ponovno osvojio.

Naime, pjevačica se pojavila u smeđoj suknji s dugim prorezom u kojoj je pokazala noge i bronzersku put, a sve je upotpunila sa smeđim topom ispod kojeg su se nazirali nevjerojatni trbušnjaci.

Affleck je pored svoje bolje polovice pao u drugi plan, budući da je pjevačica ukrala sve poglede svojim izgledom u zemljanim tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsjetimo, Affleck i Lopez bili su zaručeni 2002. godine, no prekinuli su zaruke tik prije oltara. U travnju su počela prva nagađanja o njihovoj obnovljenoj vezi i to nedugo nakon što je pjevačica prekinula vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (46), nakon navodne prevare.

Affleck je tada zaprosio pjevačicu dijamantnim prstenom od 2,5 milijuna dolara, a kao razlog prekida vjenčanja 2003. godine naveli su prevelik interes i pritisak medija.

Ove godine javnost je bila oduševljena kada je procurila vijest o njihovoj obnovljenoj vezi te nakon toga neprestano pune medijske stupce gdje se god pojave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Komentari