KANDIDATI U LOVU NA MJESTO U TIMU ČLANOVA ŽIRIJA: Imaju samo 45 minuta da ih zadive

Foto: Nova TV

Hrvatski natjecateljsko-kulinarski show baziran na originalnoj britanskoj verziji MasterChef, pružio je priliku 60 kandidata za dajnje natjecanje nakon audicijskih emisija. Ovo je izvrsna prilika u kojoj će gledatelji imati priliku vidjeti kako će kandidati koji su prošli snaći u kuhanju sa zadanim namirnicama.

Ovo je pravi Masterchef izazov u kojem će kandidati morati pokazati kreativnost, maštu, ali i vještinu. Prolaz će dobiti samo najbolji. Svaki član žirija ima na raspolaganju sedam pregača i svaki će izabrati po sedam kandidata koji će činiti njihov tim.

”Ako vam damo pregaču, znači da smo vidjeli nešto u vama, smatramo da možete daleko dogurati, i da vas želimo u svom timu”, rekao je Stjepan.

Ako kandidati dobiju više od jedne pregače, biraju mentora u čijem timu žele biti, ali samo između onih članova žirija čije su pregače dobili.

Svi kandidati će biti podijeljeni u skupine. Svaka je skupina u vrećici dobila drugačiji niz namirnica. Dvije skupine natjecatelja natjecati će se u sedmoj emisija – jedna koja je dobila vrećicu s namirnicama u kojoj se, između ostalog, nalazi i meso i drugu koja je dobila ribu. Osim namirnica u vrećicama dobit će i osnovne namirnice ispod svojih radnih jedinica: ulje, ocat, papar, sol, šećer, brašno, jaja i maslac. Natjecatelji će imat 45 minuta na raspolaganju za izradu jela.

Jedna od natjecateljica, Klavdija je ispričala kako se nada da će biti inspirirana nakon što otvori vrećicu u kojoj se skrivaju zadane namirnice i da će sve krenuti samo od sebe, no uslijedila je blokada.

”Kad sam otvorila vrećicu bilo je toliko namirnica, nisam se uopće snašla. Inspiracija uopće nije dolazila”, ispričala je Klavdija.

”Sve me namirnice iz vrećice podsjećaju na zimu i mislim da će moje jelo ići u tom smjeru”, rekao je Sebastian.

”Trebalo mi je nekoliko munuta da si posložim u glavi što ću i kako raditi i kako će to jelo izgledati”, komentirao je Igor zanimljiv izazov u kojem su se našli kandidati.

Tko će pred žiri donijeti dječji tanjur, čiji će tanjur biti pun ribljih kostiju, tko će dobiti svoju drugu pregaču, a tko odlazi praznih ruku, doznajte večeras u 21.15 sati u novoj emisiji MasterChefa na Novoj TV.

Foto: Nova TV

Komentari