KALIOPI JE SPREMNA: Snimila poruku za sve svoje zagrebačke obožavatelje (VIDEO)

FOTO: Nemanja Novaković

Glazbena diva uskoro će zapjevati u Zagrebu.

Najveća makedonska zvijezda i jedan od najupečatljivih vokala naših prostora, Kaliopi, 13. veljače nastupa u Zagrebu, u Tvornici kulture. Bit će to njezin prvi solistički koncert u u hrvatskoj metropoli i odličan odabir za sve koji žele posebnu glazbenu uvertiru u Dan zaljubljenih.

Kaliopi je već najavila da će svojim prvim zagrebačkim koncertom slaviti ljubav, a za koncert se intenzivno već ovih dana priprema sa svojim bendom. Uz posljednja dva hit singla „Rođendan“ i „Kesteni“, s kojima se vratila malo žešćem zvuku, Kaliopi će za predstojeći koncert ususret Danu zaljubljenih pripremiti repertoar koji je svojevrsni presjek njezinih mnogobrojnih hitova.

Tako će njezini hrvatski fanovi imati priliku čuti uživo hitove koji su obilježili njezinu karijeru – od kultne „Rođeni“ (Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do „Crno i belo“, „Melem“, „Mrvica“, „Poželi“, „Vučica“, „Dona“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ti“, „Od sebe ne odustajem“ i „Crne ruže“, predstojeći koncert pružit će opsežan presjek karijere pjevačice koju nazivaju najmoćnijim ženskim vokalom regije.

Posljednjim singlom „Rođendan“, koji je plasiran upravo na sam rođendan populane pjevačice, krajem protekle godine i vrti se intenzivno u regionalnom radijskom eteru, Kaliopi je ujedno najavila i svoj novi studijski album. O tome što od novih pjesama možemo očekivati na novom studijskom uratku, progovara vrlo iskreno.

„Ja sam oduvijek stvarala i pjevala glazbu koja liči na mene i na kojoj je utisnut pečat ‘Kaliopi’. Do dana današnjeg ostala sam tome dosljedna, pa će tako biti i s novim albumom. Sa svojim producentom Romeom Grillom nikada nisam pratila trendove. Mi zajednički stvaramo pjesme koje su izraz našeg unutarnjeg svijeta. Radujem se što smo oboje izuzetno kreativni i što prkosimo ‘vjetrovima’ s namjerom da ostanemo svoji,“ ističe Kaliopi koja će za nešto manje od dva tjedna stati na pozornicu Zagrebačke tvornice kulture.

Inače, Kaliopi će odmah po nastupu u Zagrebu nastaviti s turnejom u susjednoj Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će održati pet koncerata, sa završnim u Sarajevu, 18. veljače.

Ulaznice za koncert Kaliopi 13. veljače u Tvornici kulture, s početkom u 20 sati prodaju se na blagajni Tvornice kulture i u sustavu Eventim.hr.


Komentari