‘KAKVE TI VEZE IMAŠ S NJIMA?’ Vladu Kalembera bivša supruga Ana Rucner šokirala pitanjem

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Vlado Kalember otkrio je neke dosad nepoznate detalje iz privatnog života. Otkrio je i kojim ga je pitanjem šokirala nekadašnja izabranica Ana Rucner.

Predvodnik Srebrnih krila nedavno je objavio biografiju u pomalo neobičnom formatu. Umjesto kao knjigu, biografiju je izdao u obliku pjesme “To sam ja” koju je otpjevao sa Srebrnim krilima. Prisjetio se i svojih dana na vrhuncu slave sa sastavom koji je osnovan davne 1978. godine.

“Mi smo kao ekipa bili malo dosadni, niti smo pili, niti smo se drogirali. Bili smo zgodna ekipa, voljeli smo se zabavljati, ali normalno. Nismo nikad otišli ni u out ni u korner. Ta biografija ili autobiografija bila bi malo dosadna, ne bi imala neke situacije kao nešto što je bilo zabranjeno. Da ne bila dosadna biografska knjiga, napravljena je poludosadna biografska pjesma”, otkrio je Kalember za In Magazin.

Kalember se prisjetio brojnih svirki diljem svijeta, kada su svirali do 200 koncerata godišnje.

“Mi smo kao klinci maštali o tome da radimo koncerte, svirali smo najveće, maštali smo da snimamo u vrhunskim studijima, snimali smo u najboljima, maštali smo da sviramo u velikim sportskim dvoranama, a svirali smo na stadionima. Svirali smo po cijelom svijetu – Južna, Sjeverna Amerika, Australija, Novi Zeland, jedino još kod Kineza nismo prošli, ali oni tada nisu bili fora”, prisjetio se Kalember.

U pjesmi “To sam ja” dotaknuo se i svoje obitelji. Posljednje stihove posvetio je sinu Darijanu, kojeg je dobio u braku s Anom Rucner. Poznata violončelistica svog bivšeg supruga najprije nije mogla povezati sa Srebrnim krilima.

“Ja se sjećam kad sam bivšu suprugu upoznao i kad smo došli kod mene u stan, i dok sam ja kuhao kavu, ona je vidjela na zidu one dijamante zlatne ploče i ona meni veli: ‘Kakve ti veze imaš sa Srebrnim krilima?’“, ispričao je Kalember.

Zaključio je da bi publika trebala cijeniti glazbenike i nogometaše, jer on rade ono što vole.

“I nogometaše i nas treba cijeniti. Mi volimo to što radimo. Dokaz vam je neki nogometaš koji je zaradio za pet pokoljenja njegovih i kad trener vadi van, on skoro plače. Tako mi volimo svirati”, zaključio je Vlado.


Komentari