KAKVA ŠTETA! Albina zapalila Eurosong energičnim nastupom, ali se nije izborila za finale u Rotterdamu

Foto: Instagram

Konačno smo dočekali najveći glazbeni spektakl u Europi. U prvoj polufinalnoj večeri u dvorani Ahoy u Rotterdamu, pored naše predstavnice Albine Grčić za prolaz su se natjecale Litva, Slovenija, Rusija, Švedska, Australija, Sjeverna Makedonija, Irska, Cipar, Norveška, Belgija, Izrael, Rumunjska, Azerbajdžan, Ukrajina i Malta. U izravno finale ove večeri otišli su Italija, Nizozemska i Njemačka.

“Novo normalno” izdanje izbora za pjesmu Eurovizije nije prošlo bez zaraženih koronavirusom u nekim ekipama, no naša je predstavnica ranije tijekom dana jasno rekla kako mjesta strahu nema i da poduzimaju sve mjere opreza.

Što je Albina poručila uoči nastupa, pogledajte na videu:

Naša predstavnica nastupila je 10. po redu i potpuno zablistala. Mlada Splićanka fanove Eurosonga oduševila vokalnim sposobnostima, besprijekornom koreografijom i atraktivnim kostimom Juraja Zigmana koji je omiljeni dizajner brojnih svjetskih zvijezda.

Oduševljenje nije krila ni publika, a pjesma Tick Tock popraćena je gromoglasnim pljeskom i vriskom.

“Hvala vam, hvala vam puno!”, zahvalila se Albina nakon savršenog nastupa, a uzbuđenje nije krila.

Rezultati su se napeto iščekivali, no Hrvatska se nažalost nije uspjela izboriti za finale te Albinu nećemo imati prilike gledati u subotu 22. svibnja među 20 najboljih izvođača.


Komentari