‘KAKVA SELJANČURA!’ Šukerova bivša jurila gradom u njegovom Mercedesu, parkirala i bahato zauzela tri parkirna mjesta

Foto: SCREENSHOT Instagram/RTL Exkluziv

Predsjednik HNS-a Davor Šuker (53) i bivša misica Kristina Bralo (28) u tajnosti su prekinuli šestomjesečnu vezu, no osebujna Zagrepčanka ne može se odvojiti od njegovog skupOcjenog poklona. RTL Exkluziv doznao je kako Bralo vozi Mercedes GLE 350 D vrijedan više od 600.000 kuna.

Provozala se tak do jednog zagrebačkog solarija na Savskoj cesti i parkirala limenog ljubimca ispred ulaza u salon. No vjerojatno joj se žurilo, s obzirom na to da je parkirala preko tri parkirna mjesta.

KRISTINA BRALO
Foto: RTL Exkluziv Screenshot

Kristina nije otkrila hoće li bivšem vratiti automobil. Šuker joj je ugodio pa joj je za vrijeme njihove veze stavio i tablice s njezinim inicijalima i datumom rođenja.

Foto: RTL Exkluziv Screenshot

24sata piše kako su predsjednik HNS-a i nekadašnja Kraljica Hrvatske prekinuli uoči njegova puta u Ameriku. Nije joj se svidjelo što je Šuker otišao bez nje.

Ovakvo ponašanje naljutilo je mnoge na društvenim mrežama i ne mogu vjerovati da se itko tako ponaša. “Kakva seljančura”, pisali su, ali to nije bilo sve:

“A, gledajte… Nije bio sa njom radi vozačkih vještina”

“Morala je na vrijeme stići u solarij, zamislite da je propustila 29 sekundi i 40 stotinki tamnjenja, katastrofa…”

“Obični smrtnik platio bi dobro debelo za takvo nešto, ali ona može… Ipak je ona bivša Šukerova…”

“Bahato, bahato, a tako mlado…. Nikad ništa od toga osim onog što je i sada… Zabava starcima s lovom”

“Žurila je u solarij? Pa valjda je netko dotičnoj objasnio da to sunce nikada ne zalazi.”

“Krivi su ovi prilikom izvlačenja linija za parking. Mečka se i parkira samo uz duž rubnika al’ grad valjda nije računao na duge noge i plavu kosu u kombinaciji s Mečkom i definicijom parkiranja. Treba samo promijeniti pravilnik i sve ok, nije ona kriva što ovi iz grada ne znaju svoj posao.”

“Bahatost i manjak kulture nije moguće nadomjestiti nikakvom limuzinom…”

“Uopće se oko toga nepotrebno sekirati ! Koliko vidimo nije korišteno ni jedno sredstvo prisile na raspolaganju ! Dakle nema pauk službe koju može svako pozvati, nema policije i nema nikoga dakle neka nastavi slobodno sa parkiranjem i preko 4 mjesta “


Komentari