KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI: Antonija Mišura Sandrić uskladila svoju djevojčicu u istu modnu kombinaciju

Foto: Instagram

Najljepša hrvatska bivša košarkašica, 33-godišnja Antonija Mišura Sandrić, otkrila je svojim obožavateljima na Instagramu da najviše voli “matchy outfite” sa svojom malenom jednogodišnjom kćerkicom Tarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mrs.Sandric?(ex Mišura) (@antonijamisurasandric)

Zgodna Mišura još je jednom dokazala zašto Dalmatinke glase za najljepše žene, a ovaj put je imala najslađe društvo svoje kćeri koju je “od glave do pete” obukla u crveno.

Mišura je izabrala crvene “matchy” trenirke koje im savrđeno pristaju.

Foto: Instagram

Podsjetimo, atraktivna košarkašica je suprugom Markom Sandrićem (33) desetogodišnju vezu okrunila brakom u šibenskoj katedrali sv. Jakova u kolovozu 2015. godine.

Nedavno su proslavili šest godina braka, pa mu je tom prilikom posvetila i emotivnu objavu na Instagramu.

‘Ja biram tebe. I birat ću tebe uvijek iznova, bez pauze, bez sumnje, sa svakim otkucajem srca. Nastavit ću uvijek birati tebe’, napisala je Mišura.

Osim toga,  zaljubljeni par je ovog ljeta podjelio sretnu vijest o proširenju obitelji, a spol djeteta su otkrili razbijanjem plavih konfeta, pa su obožavatelji u vrlo kratkom roku zaključili da se radi o dječaku.

Čestitke su pristizale sa svih strana, a Mišura ovih dana očigledno uživa u trudnoći, te svaki slobodan trenutak dijeli sa svojom prinovom Tarom.


Komentari