KAKVA LINIJA! Pažnju s badića Antonije Blaće skrenula njezina nova figura

Foto: Instagram

˝Godinama sam razmišljala o nekoj vrsti savjetnika jer kad god bih objavila neki trening ili hranu na svojim društvenim mrežama, dobila bih gomilu upita. Sad sam, evo, napokon odlučila sabrati sve što sam dosad savladala˝, rekla je prije nekoliko mjeseci Antonija Blaće, jedno od najpoznatijih RTL-ovih lica, nakon što je izdala svoj priručnik o pravilnoj prehrani pod nazivom #LjetoBezParea. A da je doista svladala sve trikove kada je riječ o zdravoj prehrani i tjelovježbi, svjedoči i njezina posljednja objava na Instagramu gdje se pratiteljima ponosno pohvalila svojom zavidnom linijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)

Naime, iako je u jednoj od objava iskreno priznala kako ljeto nije njezino godišnje doba za vježbanje, rad i trud preko cijele godine itekako su se isplatili. Pozirajući u crnom kupaćem kostimu cvjetnog uzorka, 41-godišnja Šibenčanka pokazala je kako je liniju dovela u top formu, a koliko je i sama zadovoljna istom, svjedoči i osmijeh s kojim je pozirala na fotografiji.

Foto: Instagram

Inače, RTL-ovka koja se na malim ekranima prvi put pojavila u prvoj sezoni hrvatske inačice popularnog realityja ˝Big Brother˝, u dugogodišnjoj karijeri nerijetko je progovarala i o borbi s kilogramima, ali, kako se sada čini, Antonija je i više nego zadovoljna svojom trenutnom linijom zbog koje je ovo ljeto na plaži bez parea.


Komentari