KAKO VAM SE SVIĐA? Ovo je nova Miss Zagreba i Zagrebačke županije: ‘Cure su ljubomorne, a dečki mi čestitaju’

Foto: Pixsell/Kolaž

U kazalištu Kerempuh održao se prvi regionalni ciklus izbora Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije. Titulu najljepše odnijela je Marinela Grljušić (18).

Izbor je održan bez prisustva gledatelja, a Večernji list piše kako su u dvorani bili tek članovi žirija, među kojima su se isticale dvije bivše pobjednice Miss Supranational Hrvatska – Helena Krnetić i Eni Šukunda, te aktualna Miss Supranational Hrvatske Nina Bojanović.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

“Osobe koje nisu dobro reagirale na moju pobjedu nisu mi se ni javile. Naravno, uvijek postoji ženska ljubomora i nisam iznenađena. Nisam kriva što se neke djevojke nisu dovoljno potrudile. Možda trenirale više. Kolege iz razreda su ponosne, a čestitali su mi uglavnom dečki”, ispričala je Marinela za magazin Story.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Marinela pohađa srednju medicinsku školu, a u slobodno vrijeme bavi se manekenstvom. Dodala je kako se zbog pobjede na izboru ljepote osjeća sretno i ispunjeno, a svima je zahvalna na čestitkama. Za prvu pratilju proglašena je Erika Kalanj Matković, a za drugu Lorena Farkač.

 


Komentari