‘KAKO SRIJEDA?’ Andrej Kramarić zbunio obožavatelje, oženit će se u Zagrebu u krugu obitelji

Foto; Instagram

Nogometaš Andrej Kramarić (29) oženit će dugogodišnju djevojku Miu Ćurković, u srijedu, 31. ožujka u Zagrebu. 24sata pišu kako će se par vjenčati u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

O njihovom vjenčanju se pisalo u medijima još prije tjedan dana, ali nogometaš nije tu informaciju htio potvrditi. Prvotni mu je plan bio da se odmah nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci 30. ožujka vrati u Zagreb kako bi se vjenčao. Međutim, Kramarić je u međuvremenu ozlijedio gležanj te danas neće nastupati.

Foto: Instagram

“Boli me malo taj gležanj desne noge, idem na terapije. Nije to ništa strašno, ali ponavlja se. Već sam nekoliko puta imao takvu situaciju, bio bih izvan treninga tri do pet dana i potom se vratio. Očito ću morati to shvatiti ozbiljnije i vidjeti kako da se više ne događa. Iskrenuo sam zglob na utakmici s Ciprom, gurnuo me njihov igrač, pa su naši vikali “penal”, ali nisam pao zato što me gurnuo, nego sam krivo stao kod doskoka i osjetio jaku bol”, ispričao je nogometaš za Sportske novosti.

Foto: Instagram

Veliko crkveno vjenčanje ovaj par planira u neka bolja vremena. Da su u vezi, Mia i Andrej su otkrili nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Uz sve sretne vijesti, Andrej i Mia na jesen će postati i roditelji.

Njihove pratitelje na društvenim mrežama naročito zanima kako to da će se vjenčati baš u srijedu.

“Kako srijeda? Koliko će mu ljudi biti na svadbi, s obzirom na mjere Stožera? Dobra mu je mala, voli ga do zadnjeg eura”, samo su neki od komentara.

Komentari