‘KAKO SI TI ZGODAN, UH!’ Hrvatski zet Pedro Soltz zapalio Instagram fotografijama svog isklesanog tijela

Pedro Soltz (Foto: Instagram / Pedro Soltz)

Poznati model, ali i pobjednik ovogodišnje sezone ‘Plesa sa zvijezdama’, Brazilac Pedro Soltz na društvenim mrežama podijelio fotografije na kojima je pokazao svoje isklesanog tijelo i pritom zapalio čitav Instagram.

Fotografije su nastale na hrvatskom otoku Pašmanu. Na jednoj stoji na rubu bazena i sprema se za skok, a na drugoj fotografiji pohvalio se skokom u bazen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

‘Divno’, ‘Koje tijelo!’, ‘Kako si ti zgodan, uh’, ’10/10′, pisale su mu oduševljene pratiteljice.

Pedro se trenutno nalazi u Italiji, a fotografiju iz Milana podijelio je na svojem Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Inače, Pedro s vremena na vrijeme na svojem Instagram profilu objavi vruću fotografiju, a jednu takvu objavio je početkom lipnja prije proslave pobjede pod nazivom ’13. emisija’. Fotografije sa slavlja također je podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Inače, hrvatski zet Pedro rođen je u brazilskom gradu Belo Horizonte, a u Hrvatsku je stigao zbog ljubavi. Iz Brazila je otišao već sa svojih 19 godina i živio je po cijelom svijetu. Svoju partnericu, domaću manekenku i voditeljicu Iris Cekuš upoznao je 2010. godine u Milanu na snimanju kampanje za jedan luksuzni brend. Godinu dana kasnije dobili su kći Laru (10), a par se vjenčao 2016. godine.

Komentari