KAKO LJETUJU ZAGREBAČKE DIVE? Maja se ne odvaja od Blooma, Veljača i Lena obilaze otoke

Iako će nekima na pomisao ljetovanja s djecom ‘pasti mrak na oči’, poznate dame s domaće scene, 41-godišnja pjevačica Maja Šuput, 40-godišnja scenaristica i aktivistica Jelena Veljača te nekada jedna od najpoznatijih domaćih manekenki, a danas uspješna poduzetnica i vlasnica zagrebačke slastičarne Jolie Petite Patisserie, 39-godišnja Ljupka Gojić Mikić nisu dio te skupine. Naime, ove poznate mame posljednje tjedne provode uživajući u morskim radostima sa svojim najmilijima, a svakodnevne dogodovštine s istih rado dijele s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Tako se Maja ne odvaja od svog mezimca, uskoro petomjesečnog sinčića Blooma koji je bez sumnje donio posebnu čar putovanjima u kojima je glazbenica do sada uživala sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Nakon što je Bloom probio led prvim letom u Tursku, obitelj se vratila u Hrvatsku gdje trenutno obilaze neke od najljepših domaćih otoka, a posljednja destinacija s koje se Maja pohvalila zavidnim fotografijama je sunčani Hvar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Osim Maje, otoke ovo ljeto obilazi i Jelena Veljača koja je dva tjedna provela u društvu najmilijih na otoku Zlarinu kojemu se redovno vraća. Sa suprugom, nekadašnjim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, Vitom Turšićem i petogodišnjom kćerkicom Lenom, 40-godišnjakinja uživa u ljetnim radostima, a veseloj obitelji, kako se može vidjeti i po fotografijama koje dijeli s pratiteljima, pridružili su se i dragi prijatelji. Nakon Zlarina, Jelena se uputila na Pag, a za pretpostaviti je kako ih i tamo očekuju brojne avanture koje će još dugo prepričavati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

U čarima otočkog života ovo ljeto uživa i obitelj Gojić – Mikić. Uspješna zagrebačka poduzetnica i suprug, bivši nogometaš Mihael Mikić sa svoje su tri mezimice, jedanaestogodišnjom Janom Siennom, devetogodišnjom Milom Amelie i uskoro četverogodišnjom Mari Danom posjetili Brač gdje su vrijeme provodili kupajući se, istražujući otok i stvarajući uspomene za cijeli život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)


Komentari