KAKO IH JE PONIZIO! Rene Bitorajac brutalno spustio mladima koji se okupljaju pred HNK

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

Ne prestaju rasprave o okupljanju mladih Zagrepčana ispred HNK. Svoj komentar odlučio je dati i poznati glumac Rene Bitorajac.

“Uskoro u HNK opera Seljo s onoga svijeta”, napisao je Bitorajac kao komentar uz video mladih koji su se okupili ispred Hrvatskog narodnog kazališta. Na videu se vide okupljeni kako pjevaju i plešu uz turbo folk hit Bane Bojanića “Samo pijan mogu da prebolim”.

Foto: Rene Bitorajac Instagram

“Ka*a da bi se nekaj sramil, ti se imaš sramit kaj”, parafrazirao je stihove poznate pjesme “Serbus dragi Zagreb moj” Bitorajac na svom Instagram profilu.

Razuzdana zabava u centru Zagreba kao i na Jarunu organizira se već nekoliko vikenda zaredom. Stotine mladih do ranih jutarnjih sati pjeva poznate hitove, a alkohol se toči u potocima. U petak je došlo i do tučnjave.

Nakon zabave okupljeni su ispred HNK ostavili veliku količinu smeća. Razbacane vrećice, boce, kutije od cigareta i limenke mogle su se naći na svakom koraku, što je izazvalo bijes brojnih Zagrepčana.

“Cijeli centar smrdi po urinu, ovo smeću da ne pričam. Ovo nije nikakav bunt, ovo je čista nekultura i bahatost”, ispričao nam je jedan nezadovoljni prolaznik. I sami smo se uvjerili kako je oko HNK nesnosan smrad kad smo u nedjelju popodne odlučili prošetati “mjestom zločina”.

Slična situacija kao i ispred HNK svaki vikend dočeka Jarun, gdje se stanovnici također žale zbog velike količine smeća i tučnjavi koje se ondje odvijaju popraćene alkoholom.


Komentari