‘Kad znaš koja će ti pjesma svirati za prvi ples, a onda se sve promijeni preko noći’ Tatjana Jurić otvorila dušu o prekidu zaruka

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Novinarka Tatjana Jurić prije nešto više od mjesec dana, vratila se malim ekranima. Jurić gledamo kao voditeljicu emisije “Zdravlje na kvadrat” na programu Nove TV. No, nije to jedina promjena u njezinom životu.

Voditeljica je u studenom prošle godine potvrdila vijest o prekidu zaruka s Ivanom Zubakom, a sada je za Story odlučila progovoriti o tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

“Toliko je jednostavno. Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples… A onda, gotovo preko noći, opet dođe do promjene i sve moraš povući, onda je sve jasno i to ne traži dodatne komentare”, kazala je, no vjeru u romantičnu ljubav ne gubi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Znam da me negdje jedna čeka! Razvalit će”, zaključila je.

Podsjetimo, Tatjana je povodom prekretnice u karijeri otkrila i tko joj je najveći kritičar.

“Svi su u mojoj obitelji zdravo kritični, no oni se oko mojih projekata više ne zanose. Sretni su da mi posao donosi ispunjenje, no toliko su već navikli na taj javni dio moga posla da tu nema previše priče. Ipak, moram pohvaliti svoga brata – nakon 15 godina izbjegavanja, konačno me bez stresa može i slušati na radiju i gledati na televiziji. Do sada je to uvijek izbjegavao, kaže, ako nešto pogriješiš… ne mogu ja to. Njemu je stres”, izjavila je lijepa voditeljica.


Komentari