Kad te Marko Grubnić ispegla: Nevjerojatne transformacije Indire Levak, Nives Celzijus i Maje Šuput sinoć

Marko Grubnić, osim što je izvrstan u odijevanju domaćih zvijezda, itekako dobro barata Photoshopom. Bore, podočnjaci i višak kilograma, postaju nevidljivi kada se Grubnić baci na uređivanje fotografije.

Sinoć smo u Tvoje lice zvuči poznato imali u žiriju imali prilike gledati Nives Celzijus i Indiru Levak, te voditeljicu Maju Šuput, stilizirane od glave do pete od strane Marka Grubnića. Boje, jaka šminka i pripijena odjeća, izazvala je različite reakcije kod Instagram pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

“Let life suprise you!”- očekujte večeras neočekivano! ? @tlzphr @novatv_ #tvshow #fun #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

“Zašto te žele pretvoriti u Maju Šuput!?? Lipa si, ali to nisi ti, fali mi stara Indira”, “Bez ljutnje, lijepa si, ali uopće ne ličiš na sebe”,”Postaješ Branka Grubnić” samo su neki od komentara pratitelja nezadovoljnih pjevačicinom transformacijom. No, Indira je kritike odlučila ignorirati.

Pratitelji su Nives Celzijus navikli viđati u pripijenim haljinicama, pa je ovaj styling izazvao samo pozitivne reakcije kod njezinih pratitelja, među kojima su se našle i poznate Hrvatice.

Ti si bejbe magična, korzet je samo popratna “rekvizita, izgledaš wooow” komentirala je Minea.

“Lijepa, baš lijepa” napisala je Snježana Mehun.

Odjevnu kombinaciju pohvalila je Lana Klingor komentirajući: “Korzet za padanje u nesvijest”.

Maja Šuput objavila je fotografiju s emotivnim opisom posvećenom upravo svom najdražem stilistu i prijatelju Marku Grubniću.

“Nikada ne pitam sta cu imati u nedjelju na sebi. Nikada ne brinem dali će to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano , različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete Kreator moje modne sreće je naravno – one and only Mr. Grubnić” napisala je Maja, a Marko joj se odmah zahvalio.

“Hvala što mi vjeruješ već više od 15 godina. Ps. Ja razmišljam o tebi svakodnevno, više nego i jedan muškarac ikada, rezultati su tu” komentirao je Grubnić


Komentari