‘KAD SI SE RODIO, RODILA SAM SE I JA’ Severin sin danas slavi rođendan, a ona se još uvijek bori

. Foto: Darko Tomas / CROPIX

“Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja”, napisala je danas Severina, na početku emotivne objave o svome Aleksandru koji nije uz nju. Pjevačica se prisjetila jednog od najvažnijih dana u svom životu, posebnom, a istovremeno i silno teškom.

Bilo je to 2012. godine kad je Seve carskim rezom na život donijela sina, teškog 3200 grama i dugačkog 52 centimetra. U splitskoj bolnici ležala je više od mjesec dana.

Milan nije mogao biti sa Severinom na porođaju, no sina je iščekivao u bolnici u društvu njena menadžera Petrovića.

Danas bivši par upoznao se na proslavi Popovićeva rođendana na Adi Ciganliji. kad je Severina pjevala na zabavi za tristotinjak Milanovih najbližih prijatelja i za gažu navodno dobila 370.000 kuna. Nakon gaže na Milanovom rođendanu Severina je prekinula vezu sa Slavkom Šajinovićem s kojim je bila zaručena i planirala svadbu. Zajedno su gradili velebnu kuću u Ičićima.

Danas oni više nisu par, a nisu niti u dobrim odnosima. Severina je za skrbništvo nad sinom još uvijek bori. Njegove fotografije, kako piše danas, zabranjeno joj je dijeliti.

“Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće u Beogradu, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru @blacksails_official… Sretan rođendan, čudo moje”, napisala je Severina na Aleksandrov rođendan te podijelila fotografiju grafita iz Beograda na koji rijetko tko može ostati imun.

“Da jedna majka ne smije slikom čestitati rođendan svom čedu?! Bože dragi, smiluj se! Ovo je toliko tužno, gorko, za jednu majku bolno. I kažu zakon i pravda…i Hr, i Srbija, i BiH…isto go***, samo pod drugom zastavom. Izdrži, majko!”, poručila joj je jedna pratiteljica. Njenu objavu vidjelo je više od 150 tisuća ljudi, a komentari podrške ne prestaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari