KAD SI BLOOM, ONDA SE I HRANIŠ NA ‘ZLATNU’ ŽLICU: Majin mezimac jede iz posuđa od nekoliko tisuća kuna

Foto: Instagram

Kad si Bloom Tatarinov onda i jedeš na ‘zlatnu’ žlicu – ovako bi se nekako mogla opisati posljednja objava jedne od najpoznatijih domaćih pjevačica, 41-godišnje Maje Šuput koja se pratiteljima na svom Instagram profilu pohvalila najnovijim dodatcima za svog mezimca – dječjim priborom za jelo čija cijela doseže i par tisuća kuna. ‘A mora i beba imati fancy posuđe’, ponosno je istaknula mama Maja uz snimku na kojoj se može vidjeti kako Bloom, iako nema još ni punih pet mjeseci, već živi kao pravi mali gospodin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U videu se tako 41-godišnjakinja pohvalila setom dječjeg posuđa poznate marke Beabe među kojim samo kuhalo za hranu za bebe stoji 1.600 kuna. Osim navedenog, maleni Bloom u najnovijoj kolekciji pastelnog posuđa ima i zdjelice za kašice po cijeni od par stotina kuna, a cjelokupna vrijednost proizvoda koji se mogu vidjeti na snimci je preko dvije tisuće kuna.

Foto: Instagram

Inače, ovo nije prvi put da se Maja hvali luksuznim dodatcima svog mezimca. Samo nekoliko dana nakon rođenja dječaka, pjevačica je otkrila kako je maleni dobio češalj od vrtoglavih 1.600 kuna. Riječ je o elegantnom i praktičnom češlju s potpisom popularne prodavaonice luksuznog nakita i specijaliteta – Tiffany & Co koji je tada mnogobrojne pratitelje ostavio bez teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari