‘Kad ga vidim, momentalni proljev’ Domaća glumica bez dlake na jeziku o Škori

Instagram/ Pixsell

Kantautor i političar Miroslav Škoro u “žiži javnosti” našao se zbog snimke iz 2014. godine na kojoj on pjeva pokojnom gradonačelniku Milanu Bandiću hitove poput “Moja Hercegovina”. Sve se to odvijalo u restoranu Denisa Mohenskog, poznatog pod nadimkom kralj Adventa. Mohenski je uhićen u velikoj antikorupcijskoj akciji USKOK-a, a Škoro se brani kako ne zna tko je Denis Mohenski te da se ne sjeća tog angažmana.

Njegove izjave nisu najbolje sjele domaćoj glumici Lani Gojak Bajt, koja je na svoj Instagram story objavila Škorin intervju te otkrila što misli o njemu.

“Nema straha od tvrde stolice”, našalila se Lana.

“Kad ga vidim, momentalni proljev”, dodala je.

Screenshot

Inače, 37- godišnja glumica zajedno sa svojim suprugom Sinišom Bajtom nestrpljivo iščekuje prinovu. Siniša i ona vjenčali su se u kolovozu 2019. godine nakon čak 11 godina poznanstva. Jednom prilikom otkrila je kako ih pandemija i potres još više zbližili.

“Pandemija, a zatim i potres na neki su način još više zbližili. Valjda shvatiš da neke stvari koje si doživljavao zdravo za gotovo mogu nestati u sekundi pa se više brineš za svoje bližnje, za njihov osmijeh i dobro raspoloženje”, izjavila je Lana.


Komentari