‘KAD BIH SE MOGAO POLJUBITI U STRAŽNJICU…’ Miroslav Škoro završio tečaj za bagerista i najavio veliki koncert u Zagrebu

Miroslav Škoro (Foto: Damjan Tadić/CROPIX)

Glazbenik Miroslav Škoro više se neće baviti politikom, potvrdio je u novom intervjuu. ‘Nije mi fora biti predsjednik pa se voziti u dobrom autu ili imati plaću 3000 eura. To ja imam’, izjavio je za Večernji list.

‘To vam je kao kad se zaljubite u neku curu pa joj se idete udvarati i, ako vas ona odbije, onda je pristojno kazati: Hvala lijepa, idem dalje. U tom slučaju, kao i u slučaju mojih drugih pokušaja da promijenim tu paradigmu, nije prošlo. Ja radim dalje svoj posao. Za razliku od svih tih ljudi, ja se imam kamo vratiti’, izjavio je Škoro.

Podsjetimo, pjevač je s godinama zaradio nadimak ‘Skoro’ zahvaljujući činjenici da nijednom nije pobijedio na izborima – kandidirao se za gradonačelnika Osijeka, zatim za predsjednika RH pa za premijera i na kraju za gradonačelnika Zagreba.

Umjesto politikom, Škoro se ovih dana bavi glazbom, ali i poljoprivredom. Nedavno je, naime, završio tečaj za bagerista. ‘Ja ponekad radim mrvicu više od osam sati, a ponekad se zezam više od 24 sata. Nikad ne spavam duže od 5-6 sati dnevno. Tako me Bog stvorio. Uz dobru organizaciju sve se stiže. Kad imate dobre ljude oko sebe, možete pomaknuti Sljeme sedam metara u koju god stranu želite’, tvrdi Škoro.

Iduće će godine, najavljuje, održati veliki koncert u Areni Zagreb. ‘Ne ulazim u ničiji glazbeni ukus, ali ne mogu vjerovati kad vidim tko sve tamo nastupa’, kaže Škoro te dodaje da na svom koncertu očekuje barem deset tisuća ljudi.

Priprema i jubilarni deseti album – unatoč činjenici da je glazbenicima danas izuzetno teško predstaviti nove pjesme jer se bore s brojnim drugim online sadržajima.

‘Jednom sam baš pratio kako se gleda moja pjesma na YouTubeu pa sam uspoređivao svoj video s videom maltezera koji skače da vidi je li beba na krevetu. Dok sam ja imao tisuću pregleda, maltezer je imao 3000. Kad sam ja imao sto tisuća, maltezer je imao milijun i pol. Imam osjećaj, kad bih se mogao poljubiti u stražnjicu, da bih odmah imao nekoliko milijuna pregleda’, rekao je Škoro.


Komentari