‘JUŽNI VJETAR 2’ USKORO STIŽE I U ZAGREBAČKA KINA: Glavni zavodnik je najpoželjniji srpski neženja

Foto: PR365

Srpski film “Južni vjetar 2” uskoro stiže u hrvatska pa i zagrebačka kina, a mnogi jedva čekaju drugo izdanje genijalne regionalne franšize koja je prvi put oduševila publiku.

Naime, prvi dio filma “Južni Vetar”, izašao je 2018. te je postao najgledaniji film na Balkanu u zadnjih 20 godina. Glavnu ulogu Petra Maraša utjelovio je opet popularni srpski glumac Miloš Biković (33), kojeg prati titula najpoželjnijeg neženje u Srbiji.

Nakon filma snimljeno je 14 epizoda serije, budući da je film u vrlo kratkom roku postao hit u cijeloj regiji.

“Južni vjetar 2” biti će premijerno prikazan u utorak 9. studenog u CineStar Zagreb u Branimir mingle mallu, a cijela filmska postava će prisustvovati na svečanoj premijeri.

Scenarij potpisuju redatelj Miloš Avramović i Petar Mihajlović, dok su producenti filma Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Strastveni ljubitelji uzbuđenja, adrenalina i brzine već će ga moći pogledati u kinima od 11. studenog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

U drugom djelu filma život glavnog lika Petra Maraša nastavlja se tamo gdje je serija stala.

U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo otkriva vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene. To su samo neki detalji onoga što nas čeka u filmu.

Podsjetimo, Miloš Biković koji glumi narko-bossa Maraša,  najpoznatiji je po ulogama u filmovima Sunstroke u režiji Oscarom nagrađenog redatelja Nikite Mikhalkov i Dukhless 2, te po portretu Aleksandra “Tirke” Tirnanića u filmovima “Montevideo, Bog te vidio” i “Montevideo, vidimo se”, u režiji Dragana Bjelogrlića.

Ulaznice za premijeru s ekipom filma 9. studenog, kao i za redovne projekcije od 11. studenog su u prodaji i možete ih kupiti već danas na: https://bit.ly/3BokzMn ili na blagajnama kina.

Foto: PR365
Foto: PR365

Foto: PR365
Foto: PR365
Foto: PR365


Komentari