JUŽNI VETAR! Popularna serija o organiziranom podzemlju i mafiji osvojila regiju, a uskoro dolazi na RTL

Južni vetar (Foto: RTL)

Napetu priču o modernom Beogradu, organiziranom podzemlju i mafiji, ali i običnim mladim ljudima željnim ‘uspjeha’, koji tek kroče u surove kriminalne zločinačke vode, gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a od 13. lipnja u 21.15 sati.

Eksplozivna akcijska franšiza ‘Južni vetar’ odavno je osvojila regiju pa tako i Lijepu Našu, stoga ne čudi što i gledatelji RTL-a s nestrpljenjem očekuju emitiranje ove vrhunske serije koja, na njihov zahtjev, starta nešto ranije, i to već u ponedjeljak, 13. lipnja u 21.15 sati.

Serija ‘Južni vetar’ premijerno je prikazana 2020. godine. Nastala je u produkciji Režima i RTS-a, a za nju su zaslužni redatelj Miloš Avramović, koji je uz Petra Mihajlovića zaslužan i za scenarij.

Prve četiri epizode zapravo su proširena verzija obožavanog filma iz 2018. godine, dok preostalih deset epizoda čini novi serijal i nastavak sage. Petar Maraš (Miloš Biković) nakon smanjenja kazne i izlaska iz zatvora pokušava svoj život vratiti na prave staze i krenuti ispočetka pa se odbija vratiti Caru i staroj ekipi.

Umjesto toga, započinje privatan biznis preprodaje polovnih automobila. Za to vrijeme crnogorski narkoklan, pod vodstvom ambicioznog Vaja nastavlja sa svojim sigurnim uzdizanjem na vrućem beogradskom asfaltu…

Južni vetar (Foto: RTL)

Gotovo svi članovi sjajne glumačke ekipe ponovili su svoje uloge i u seriji. Predvodi ih omiljeni Miloš Biković, a tu su još i Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Hristo Shopov, Bogdan Diklić, Dragan Bjelogrlić te Miki Manojlović.

Izvrsna gluma, kvalitetna produkcija, direktni i nepretencionzi dijalozi i sjajni specijalni efekti koji pridonose akciji, samo su neki od razloga koji ‘Južni vetar’ čine pravim spektaklom. A koliko su zadovoljni što su stvorili pravi regionalni fenomen koji ruši sve rekorde gledanosti, osvaja prestižne nagrade i o kojem se ne prestaje pričati, ističu i sami glumci.

Južni vetar (Foto: RTL)

”Južni vjetar’ je postao jedan svijet. Uspješna franšiza znači da ste stvorili jedan svijet koji postoji paralelno s našim svijetom, jako podsjeća na njega, s puno dodirnih točaka i on daje jednu notu, jednu određenu atmosferu i nosi sa sobom neki ‘šmek’ i to je ono što je Južni vjetar uspjelo izdvojiti od ostalih”, recept uspjeha otkriva glavna zvijezda franšize, popularni Miloš Biković.

Prva sezona hvaljene serije ‘Južni vetar’ na rasporedu je od ponedjeljka, 13. lipnja u 21.15 sati na RTL-u.

Komentari