Jurica Pađen često je u kontaktu sa Štulićem ‘Johnny je usamljenik koji se zabavlja sam sa sobom’

Foto: PR

‘Mislim da je Aerodrom podcijenjen band. Najviše to vidim kod organizatora koncerta. Stalno moramo objašnjavati da su to naše pjesme. Znaju ih svi, ali ih ne spajaju s bandom’, rekao je Jurica Pađen u emisiji ‘Dalibor Petko Show’, u kojoj je band obilježio početak proslave 40 godina banda, koji će kulminirati koncertom na Šalati, 31. svibnja sljedeće godine.

 ‘Zadovoljan sam svojom karijerom i ne kajem se zbog ničeg’, nastavio je te otkrio kako su svi njegovi hitovi nastali kao slučajni trenutak inspiracije. Za neke nije mislio da će uopće postati hitovi, a kamoli evergreeni. Takva je bila pjesma 24 sata dnevno. ‘Kad smo je snimili u šest mjeseci nije se bila niti jednom zavrtila’, rekao je rocker.

 Ovih dana Johnny Štulić ponovno se našao u medijima, negirajući prijateljstvo s Radom Šerbedžijom. Pađen kaže da su njih dvojica često u kontaktu. ‘Johnny ko Johnny radi svoje. Usamljenik. Ima u dnevnom boravku mikser i non stop se snima. Kad ne piše prepjevava Tukididove ratove i sličnu literaturu. Obrađuje pjesme koje još nije stigao obraditi, a takvih je malo ostalo, i zabavlja se sam sa sobom’, rekao je Pađen progovorivši i o svom odlasku iz Parnog valjka.

 ‘Nije tu bilo zle krvi. Htio sam nešto svoje, drugačiji tip muzike. Pošto je Valjak bio Husov band, naravno da sam poštivao njegovu viziju i shvatio da se ono što bih ja radio ne uklapa u tu viziju. Bio je to posve prijateljski odlazak i danas se posjećujemo i družimo’, izjavio je frontman Aerodroma osvrnuvši se i na svoja gostovanja u reality showovima.

 ‘Probao sam. Zanimalo me je to jer uz financijski efekt, u to sam vrijeme gradio kuću i trebala mi je svaka kuna, želio sam probati i kako ću se nositi s tim. To je jedan ludi nadrealni osjećaj, ali sam shvatio da sve što trebaš je samo ostati prirodan’, kazao je Jurica.

 U emisiji su gostovali gitarist Vedran Božić, grupe Bang Bang, Nola i Teška industrija, glumica Anica Kovačević i mlada nada Bruna Oberan, a basist banda Tomislav Šojat na CMC-ju je proslavio 55. rođendan.

Komentari