Josipa Pavičić javila se iz bolesničkog kreveta: ‘Moje je bolničko putovanje započelo u božićnoj noći’

Foto: Instagram

Kraj godine za televizijsku voditeljicu i spisateljicu, 43-godišnju Josipu Pavičić ne prolazi bezbolno. Naime, kako je otkrila putem Instagrama, Josipa se trenutno nalazi u KBC-u Sestre Milosrdnice, a njezina agonija započela je još uoči Božića.

˝Danas sam trebala biti na letu za Dubai, s najdražim osobama. Ali, ‘netko je imao drugačiji plan. Moj me život odlučio potpuno očistiti od boli i mulja jer je 2021. godina za mene bila upravo to: GODINA SUZA I LEKCIJA. Bila sam jaka i zahvalna sam joj bez obzira koliko me je boljela. Dobro je da nas ‘mlatne po glavi kad ‘zabrazdimo jer nitko i ništa nije vrijedno našeg mira˝, započela je svoju objavu Josipa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josipa Pavicic (@josipapavicic1)


˝Tek jedan dan u bolnici dovoljan je da shvatimo kako su dokazivanja, obazrivosti, davanje stotinu prilika, zamjeranja, iskrivljeni prioriteti samo dio ljudske gluposti.Nesvjesnost i um isključimo tek kad se suočimo s ‘višom silom. Jučerašnja tuga može postati današnja radost; današnja radost može se sutra pretvoriti u tugu. Nepredvidivi život. Život je blagoslov, život je dar, život je danas. Budimo mu zahvalni i kad boli jer lako je zahvaljivati kad je sve ‘dobro i onako kako bismo mi željeli˝, dodala je Pavičić koja je otkrila i kako su njezini zdravstveni problemi započeli uoči Božića te se zahvalila timu vrhunskih liječnika koji brinu o njoj.

˝Moje je bolničko putovanje započelo u božićnoj noći˝

˝Moje je bolničko putovanje započelo u božićnoj noći i želim se zahvaliti doc.dr.sc. Tajani Pavić, doc.dr.sc. Alenu Bišćaninu, dr.med; spec.opće kirurgije i subspec.abdominalne kirurgije Ibukić Amiru, mojim dragim prijateljima dr.Karolini Bolanči i dr. Andreju Rothu i svim divnim sestrama i medicinskom osoblju˝, poručila je Josipa koja je za kraj dodala kako je naučila još jednu lekciju.

Komentari