‘JOŠ ŽIVIMO U STRAHU‘ Traumatična ispovijest Nikoline Ristović: ‘Moram ponovno u barokomoru, kćerki su otkrili promjene na mozgu‘

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Poznata voditeljica Nikolina Ristović prije četiri mjeseca pukom srećom je izbjegla tragediju. U zagrebačkom stanu u kojem živi u zajedno sa suprugom i kćeri, počeo je curiti ugljični monoksid zbog čega je Nikolini postalo mučno, a s njom je bila i malena Una. Gubila je svijest, a njezin suprug Vidoje koji tada nije bio u gradu, nazvao je Nikolinu shvativši da nešto nije u redu.

Vrlo brzo je stigla i pomoć, a iste večeri Nikolina i Una odvedene su u barkomoru gdje su provele 40-ak sati. Nakon toga, voditeljica je išla na redovite terapije u bolnicu u Dubravi i tako 30 dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 “Život mi je bio stao, a sad bi te terapije morala ponoviti. Zvuči banalno, a nije tako, govori. Kćer je bila lakše otrovana jer je zaspala prije incidenta, ali i ona ima promjene na EEG-u mozga”, kaže Nikolina za Jutarnji i dodaje da nije bila ni svjesna svojih strahova dok ju neki dan nije probudio detektor plina.

“Prokuhavala sam neke bočice za pse koje su se zapalile. Tad sam tek shvatila koliko sam u strahu, kćer je u panici vikala ‘je li to plin?’. Baš smo se izbezumile”, govori Nikolina.

Nakon njezinog apela za potrebom držanja detektora plina u kući, dio ljudi ju je zaista poslušao, a voditeljica je otkrila kako joj je jedan muškarac rekao da ga je spasila tim upozorenjem.


Komentari