JOŠ SE SLIJEŽU DOJMOVI NAKON TRIJUMFA Pedro Soltz o ‘neugodnjaku’ na plesnom podiju: ‘Ignorirao sam Maju!’

Valentina i Pedro (Foto: Screenshot/NovaTV)

Pedro Soltz i Valentina Walme trijumfirali su u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Nakon što su se dojmovi slegli, zgodni Brazilac i njegova mentorica oglasili se u intervjuu za In Magazin, gdje su otkrili da ih je titula najboljeg plesnog para itekako iznenadila, a i da se srame svojih reakcija nakon pobjede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

“Ludo, ludo! Došao sam malo k sebi da mogu pričati. Što da vam kažem, to je bilo iskustvo života, koliko sam emocija prošao, ja nisam mogao pričati. Meni je neugodno, ja sam ignorirao Maju”, kazao je Pedro.

“Imali smo najgori govor ikad! Pobijedili smo za ‘najgori govor na kraju’ ikad! Ja nisam rekla ništa, Pedro nije mogao reći ništa, nismo se nikome zahvalili, a toliko smo toga imali za reći, ali samo je van izašao taj šok, iznenađenje i san! Sad imamo vremena! Sad ćemo sve ispričati!”, poručila je Valentina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Pobjednici su ispričali kako se tijekom četiri mjeseca nisu niti jednom posvađali, ali da su udarci i modrice bili dio svakodnevnice.

“Moram napraviti neki hashtag oprosti. Prvo oprosti Tina da sam te što sam te jednom udario u koljeno, ali čuj, i ona je isto dala nekiput stopalo u glavu, bilo je i glava u glavu, ja sam možda bio kriv, ali svejedno, i lakat u glavu, tu isto sve crno i plavo, uffff… bilo je dobro, bilo je borbeno!”, ispričao je Pedro.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Podsjetimo, Pedra, brazilskog manekena, u Hrvatsku je dovela ljubav, budući da je oženjen našom voditeljicom Iris Cekuš.

Komentari