JOŠ JEDNOM LJUBI! Ecija Ivušić u vezi je s popularnim domaćim glazbenikom

Foto: Instagram screenshot

Bivša radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić – ima novu ljubav. Naime, riječ je o Goranu Beloševiću, bubnjaru domaćeg benda Pravila Igre i direktoru ATP Zagreb Opena, gdje je Ecija bila voditeljica odnosa s javnošću.

Ecija je, naime, na Instagramu objavila video s aerodroma, gdje su ju dočekali upravo Goran i njezin psić Rio. Na snimci se također vidi da se Goran i Ecija grle i ljube u zračnoj luci nakon što se ona vratila s putovanja u Egipat.

Nije poznato otkad je par u vezi, ali je Belošević sredinom svibnja objavio fotografiju s ATP Zagreb Opena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)

“Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje”, napisao je tada.

Inače, Ecija je 2019. ljubila bivšeg nogometaša Nikolu Pokrivača. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije, s Instagrama je uklonila sve zajedničke fotografije, a iz njezinih objava na spomenutoj mreži dalo se zaključiti kako je ljubavi došao kraj.

Osim toga, Ecija je sve donedavno putem Instagrama tražila misterioznog muškarca koji ju je htio upoznati – usred vožnje. Naime, vozio se u automobilu do nje, ali Ecija mu svoj kontakt nije dala, a kasnije je požalila te ga javno zamolila da joj se javi. Po svemu sudeći – čini se da nije. Osim ako to nije bio baš Goran.


Komentari