JOŠ JEDNA NOVINARKA PRELAZI NA UNU TV: U malom prstu drži gotovo sve sportove

Foto: Kolaž/ Instagram

Novi veliki projekt medijskog menadžera Dejana Jocića, izazvao je veliki interes javnosti u regiji nakon što se saznalo da je riječ o novoj regionalnoj televiziji ‘UNA TV’ čije bi emitiranje trebalo početi krajem godine. Nakon što su u javnost procurila sva novinarska imena koja će se pojaviti na televiziji, prema zadnjim informacijama jedna od njih je i dugogodišnja novinarka Ana Strizić, javlja tportal.

Na Una TV prelazi bivša voditeljica emisije “Provjereno”, Ivana Paradžiković, Josip Šarić s HTV-a, voditelj Frano Ridjan s Nove TV, zagrebačka novinarka Matea Dominiković s N1 televizije, Daniel Delale koji će na novoj televiziji urednik zabavnog programa, te Ana Strizić koja u malom prstu drži gotovo sve sportove na programu RTL-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vrijeme je za rukomet (@vrijemezarukomet)

“Nakon 12 predivnih godina koje sam provela na RTL-u i stekla puno prijatelja došlo je vrijeme za promjene i nove izazove kojima se jako veselim. Za sada se još uvijek pripremamo za početak emitiranja. Ne znamo kad će to biti ali svi se nadamo čim prije. I dalje ću raditi u sportskoj redakciji. Vodit ću sport iz zagrebačkog studija i biti na terenu. Veselim se i jednoj i drugoj ulozi kao i suradnji s kolegama iz regije. U fokusu će nam biti zanimljive sportske priče i događaji iz cijele regije. Iskreno, već sam se neko vrijeme nadala promjeni tako da me poziv čelnih ljudi s Une TV ugodno iznenadio i jedva čekam početak emitiranja. Nadam se da će nas i gledatelji podržati”, potvrdila je Strizić za tportal.

Komentari