‘JOŠ JEDAN PACIJENT U NIZU KOJI BI SE IGRAO TUĐIH ŽIVOTA!’ Tarik Filipović upozorio na prevaranta na Instagramu

Tarik Filipović (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) našao se na meti kradljivaca identiteta pa je na svojem Instagram profilu upozorio pratitelje na prevaranta koji se s lažnog profila predstavlja kao on.

Na lažnom profilu pod Tarikovim imenom stoji njegova profilna fotografija, a skupio je više od tisuću pratitelja.

“Još jedan pacijent u nizu koji bi se igrao tuđih života… Ignorirajte ili prijavite ako vam se da”, napisao je voditelj na svom Instagram Storyju.

Foto: Instagram Story / Tarik Filipović

Podsjetimo, posljednjih mjeseci na meti hakera su brojne hrvatske zvijezde. Profil na Instagramu nedavno su izgubile glumice Ornela Vištica (32) i Kristina Krepela (42).

Od glumice Ornele haker je pokušao iznuditi novac. “Haker mi šalje poruku na WhatsApp, traži novac u Bitcoinima te ističe kako policija ne može ništa učiniti. Paralelno dobivam imena ljudi koji kao mogu odhakirati moj profil, da se dogovaramo novčano. Je li ovo moguće?”, dio je objave koje ju napisala na svom Facebooku profilu.

Također, i od Kristine je haker tražio novac. “Javio se haker tražeći novac da bi mi vratio sve što je od mene ukrao, ali na ucjene kradljivaca uspomena ne pristajem. Sve sam brižno prijavila našim sjajnim dečkima uskokovog kibernetičkog odjela koji zaista daju sve od sebe da zlikovca i njemu slične pronađu”, napisala je u podužoj Instagram objavi.


Komentari