‘Joj, pa javna tajna je da Jelena voli ženske…sve ostalo je gluma’, tvrdi mladić nakon natpisa da je Rozga u novoj vezi

Jelena Rozga (foto: screenshot / instagram)

Iako apsolutno nikad ne dijeli intimne momente sa svojm fanovima, Jelena Rozga je prije nekoliko dana objavila Instagram Story sljedećeg sadržaja.

Instagram Story

Mi smo tada pomisli kako se Jelena brani od medijskih natpisa koji je povezuju s njezinim fitness trenerom Antom Burazinom. Podsjetimo, pjevačica jest dala naslutiti da se između njih nešto događa kada je objavila njihov zajednički video na svom Instagramu na kojem pjevaju i zabavljaju se, dok ga ona čvrsto drži za ruku. Zatim su se zajedno pojavili na Sarajevo Film Festivalu, ali i na mnogim drugim eventima, a ne zaboravimo i to da joj je Ante gostovao u spotovima te su zajedno čak i putovali. Uz to se redovito druže pa je Jelena baš objavila novi Instagram Story u kojem se nalazi u istom društvu s Antom i to na večeri na kojoj je prisustvovala i Sonja Kovač.

Instagram Story

No, ako je vjerovati srbijanskom izdanju časopisa Story, Jelena je već neko vrijeme u vezi s 12 godina mlađim Beograđaninom. Par se navodno upoznao ljetos u Srbiji preko zajedničkih prijatelja, a novi dečko hrvatske pjevačice bavi se konzaltingom. ‘Razlika od 12 godina nije im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Nakon Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost’, naveo je izvor srpskog Storyja, piše Index.hr.

Srbi također pišu sljedeće: ‘Jelena ne želi izgubiti privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati objelodaniti vezu’.

Dakle, kada je Jelena nedavno objavila Instagram Story u kojem objašnjava kako nije u vezi, nije mislila na Antu, već na mlađahnog Srbina. No, da stvar bude bolja, neki smatraju da Jelena nije u vezi niti s Antom niti s dotičnim Srbinom, već da je gej. Tako smo naišli na Facebook status mladića koji je na svom profilu ‘sherao’ Indexov članak te je iznad njega napisao: ‘Joj, pa javna tajna je da Jelena voli ženske…sve ostalo je gluma ( Hauser )’.

Facebook Screenshot


Komentari