‘JESTE LI VI NORMALNI?’ Vlatka Pokos izgubila živce u ‘Plesu sa zvijezdama’ zbog ovoga!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Pjevačica i bivša televizijska voditeljica, 51-godišnja Vlatka Pokos postala je neizostavna tema svih medija nakon što je napustila show “Plesa sa zvijezdama”, nakon samo dvije emisije.

Pokos je navodno po emisiji dobila oko 1000 eura, što znači da je za dvije emisije, u koliko ih je sudjelovala, zaradila 2000 eura. Tek nakon ispadanja, procurili su detalji koji su se događali tijekom snimanja emisije. Pokos je navodno bila užasno razočarana haljinama koje su joj namijenili budući da su joj već za najavu showa dodijelili crnu haljinu na preklop sa zlatnim detaljima.

“A dobro jeste li vi normalni? Kakav je ovo kostim”, izgubila je Vlatka Pokos (51) živce, otkrio je očevidac za 24 sata, tijekom nedavne probe za nastup.

“Koma je, ali nemam izbora”, navodno je outfit prokomentirala Pokos.

No kad je vidjela kako joj žele dati da odjene haljinu golog trbuha, Pokos se više nije mogla suzdržati i posvađala se. Kap joj je prelila čašu.

”S pravom”, komentirali su kostimografi za 24sata.

”Tko je vidio da zrela žena od 50 godina nosi haljinu golog trbuha. Pa nije Vlatka Jennifer Lopez. OK, nosila je nekad haljinu u stilu J. Lo, dubokog dekoltea, izrez joj je bio do pupka, ali to je bilo prije 20 godina. Vlatka izgleda super, ali goli trbuh jednostavno nije dobar odabir haljine za nju” izjavio je kostimograf koji je bio dio cijelog snimanja na projektu.

Naime, 2000. godine bivša voditeljica nosila je crnu haljinu Strenesse, dubokog dekoltea,  u izravnom prijenosu HTV-a s izbora za Miss Hrvatske, zbog čega je dobila otkaz. Sličnu haljinu samo tri mjeseca prije Vlatke odjenula je J. Lo na dodjeli nagrada Grammy.

”Moja slavna haljina više nije u mom posjedu, poklonila sam je prije mnogo godina. Da je imam, opet bih je odjenula. Zašto ne? Bez obzira na to što to nisam planirala, uvijek mi se sviđalo provocirati lažne moraliste u Hrvata i šire. Tad još nisam vidjela da se društvo kreće u tom novom, lažno konzervativnom, super licemjernom smjeru. Danas mi je jasno da je to bio tek početak. Hrvatsko je društvo u posljednjih godina nazadovalo u svim sferama dvadesetak godina”, poručila je Pokos za spomenuti portal.

Osim toga, na društvenim mrežama oglasila se povodom pojedinih natpisa u medijima koji je pokušavaju prikazati ogorčenom.

”Svašta se piše u medijima, puno laži na sve strane! Nikad u životu nisam rekla da pakiram kofere i odlazim iz Hrvatske jer se tako i ne izražavam! Naprotiv, ostajem jos malo uživati ali neću otkriti lokaciju! Stalno me prikazuju ljutom i ogorčenom, a vi procijenite je li to točno! Ljudi vrlo često zamijene čvrste stavove s ljutnjom, a kritiku s vrijeđanjem. Ne znam, jedino, otkud ljudima ideja da sam planirala ostati ovdje, kad od početka govorim vrlo jasno da sam došla samo zbog projekta”.


Komentari