JESTE LI PRIMJETILI MODNI POTPIS? Igor Mešin otkrio što ima zajedničko s Majom Šuput: Netko od mene mora napraviti čovjeka

Foto: Nova TV

Glumca Igora Mešina svake nedjelje gledamo u ulozi voditelja showa “Ples sa zvijezdama”, a u intervjuu za Dnevnik.hr otkrio je kako izgleda njegova suradnja s kolegicom Majom Šuput. Ono što je zajedničko ovom voditeljskom paru je to što ih stilizira Marko Grubnić, a Mešin ne krije zadovoljstvo modnim odabirima.

“Marko i ja prvi put surađujemo i prezadovoljan sam. Izvukao me malo iz onih klasičnih odijela i jako se dobro osjećam u onome što nosim, a to mi je najbitnije”, kaže Igor i  dodaje da se o izgledu sudionika showa brine cijeli tim ljudi. Na pitanje kako supruga komentira njegov izgled iz emisije u emisiju, Mešin kaže da misli da je zadovoljna.

“Zna da sam ja apsolutni modni neznalica i da netko od mene mora napraviti čovjeka”, priznaje.

Za Maju Šuput ima samo riječi hvale i naglašava da je ona iznimno talentirana.

“Uz nju se osjećam sigurno i opušteno. A kao kolege, pa i prijatelji, funkcioniramo već dosta dugo. Nije nam ovo prvi projekt koji radimo zajedno iako smo sad u drugačijim ulogama”, otkrio je Igor.

Nedjelja im svima prolazi radno, od jutra pa sve do kraja emisije, no Mešin naglašava da je atmosfera cijelo vrijeme odlična. Na samom kraju otkrio je bi li se u emisiji okušao kao natjecatelj.

“Jako se dobro osjećam i uživam u ovome što radim. No kao natjecatelj se baš i ne vidim u budućnosti. Plesanje ne spada baš u moju comfort zonu i kad god sam morao plesati, bio mi je to izuzetan stres. Koliko god mogu, klonim se toga”, zaključuje Mešin.

Komentari