Jerko Leko dao blagoslov bivšoj! Bruno Petković s Ivom Šarić čeka sina

Foto: Instagram

Čini se da ljubav cvijeta u vezi našeg reprezentativca Brune Petkovića i voditeljice Ive Šarić. Naime, par čeka prvu prinovu, a maleni dječak bi trebao stići krajem ožujka. Podsjećamo, o ovoj romansi šuškalo se još prošlog ljeta.

Kako piše, RTL Exkluziv nogometaš je za Ivom izgubio glavu, nestrpljivo čeka dolazak bebe, a blagoslov im je dao, kako kažu, i Ivin bivši suprug 40-godišnji bivši nogometni reprezentativac Jerko Leko s kojim je bivša manekenka ostala u dobrim odnosima, a zajedno imaju dva sina.

“To će nas cijeli život povezivati. U interesu djece uvijek ćemo bit u dobrim odnosima”, rekla je jednom prilikom Iva. Petković i Šarić nisu htjeli otkriti puno detalja o dolasku prinove jer, kako kažu, čuvaju svoj privatni život samo za sebe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli I V A ? (@iva__saric)

 “Općenito teško pričam o svom životu, teško se otvaram – ne volim bit meta, ne volim bit tema. Nisam tip osobe ‘e kako mi je teško’, ja točno znam tko sam i što sam”, rekla je nedavno Iva za RTL.

Ivu je Petković još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova, koji sada jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Brunin brat Matej te sestra Iva, piše Gloria.


Komentari