JENNIFER LOPEZ OPET U VJENČANICI, ŠTO SE TU DOGAĐA? Iza nje su tri propala braka

Foto: Twitter

Američka latino diva Jennifer Lopez, potvrdila je za magazin Today kako je još uvijek otvorena za to da jednog dana ponovno prošeta do oltara.

Tri braka i nedavno raskinute zaruke nisu odvratile pjevačicu od pomisli da se opet uda. Naime, dok je promovirala svoju nadolazeću romantičnu komediju “Udaj se za mene” s Owenom Wilsonom i Malumom, 52-godišnju glumicu i pop zvijezdu Hoda Kotb je u intervjuu voditeljica upitala što misli o četvrtom braku.

“Ne znam. Znate mene, ja sam romantičar, uvijek sam bila takva. Još uvijek vjerujem u sretan kraj do kraja života, svim srcem”, priznala je Lopez.

Njezin lik u novom filmu malo nalikuje njezinom stvarnim životom, jer glumi slavnu pjevačicu koja je imala više brakova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“U životu se trebate znati šaliti na vlastiti račun. Osjećam se kao ljudsko biće kao i svi drugi. Imala sam uspona i padova, napravila sam neke greške i stvarno sam ponosna na to gdje sam došla u životu i tko sam kao osoba, kao majka, i kao glumac i kao umjetnik”, izjavila je pjevačica.

Kad njezin lik na filmu sazna da ju je prevario partner, kojeg glumi kolumbijski pjevač Maluma,  ističe se muškarac koji drži natpis “Udaj se za mene”. Ona na licu mjesta odlučuje prihvatiti potpunog stranca, kojeg glumi Wilson, na njegov prijedlog.

U stvarnom životu, pjevačica se trebala vjenčati po četvrti put nakon što se 2019. zaručila za umirovljenu zvijezdu bejzbola Alexa Rodrigueza, no par je u travnju objavio raskid zaruka. Lopez je prethodno bila godinu dana u braku s Ojani Noom, nakon čega je uslijedio dvogodišnji brak s Cris Judd, a potom i 10-godišnji brak s kolegom pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima dvoje djece. Već neko vrijeme je u vezi s glumcem Benom Affleckom, koji ju je zaprosio 2002. prije nego što su raskinuli zaruke 2004. godine, a mnogi im predviđaju obnavljanje zaruka.

U nastavku pogledajte trailer filma u kojem je utjelovila glavnu ulogu i to u vjenčanici!


Komentari