JENNIFER LOPEZ I BEN AFFLECK ZALJUBLJENI DO UŠIJU: Izgledaju kao dva tinejdžera

Foto: Twitter

Latino pjevačica i glumica, 52-godišnja Jennifer Lopez i holivudski glumac, 49-godišnji Ben Affleck sve više potvrđuju svoju obnovljenu ljubav. Par, koji je obnovio vezu gotovo 20 godina nakon prekida, razveselio je sve obožavatelje novim prizorima gdje se ljube i grle kao prvog dana.

Trenutke nježnosti zabilježili su dežurni papparazzi u njujorškom parku Madison Square.

Nedavno su iznenadili svoje obožavatelje koji su primjetili da se par ne prati međusobno na društvenim mrežama. Izgleda da Affleck i Lopez prakticiraju “staru školu”, te se ne obaziru na tračeve, a ne smetaju im ni paparazzi kojima često poziraju.

 

1 euro = 7,53450 kuna

Naime, glumica je nedavno pohvalila svog partnera na Instagramu nakon filmskog festivala u Veneciji gdje su se prvi puta pojavili zajedno nakon dva desetljeća.

“Bilo mi je jako lijepo. I jako sam uzbuđena što ćete imati priliku pogledati ovaj film. To je prvi scenarij nakon ‘Dobrog Willa Huntinga’ kojega su Matt i Ben napisali zajedno s Nicole Holofcener. Nevjerojatan je. Gluma cijele glumačke postave je fantastična”, napisala je Lopez.

Podsjetimo, Affleck i Lopez bili su zaručeni 2002. godine, no prekinuli su zaruke tik prije oltara. U travnju su počela prva nagađanja o njihovoj obnovljenoj vezi i to nedugo nakon što je pjevačica prekinula vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (46), nakon navodne prevare.


Komentari