Jelena Veljača se s kćeri i majkom testirala na koronavirus pa s fanovima podijelila rezultate

Foto: Marko Miscevic / Cropix

Poznata zagrebačka aktivistica i glumica Jelena Veljača, na svojem Instagram profilu pohvalila se kako se testirala na koronavirus.

U komentarima je obožavateljima napisala kako testiranje obavila jedna privatna poliklinika čiji su radnici došli na adresu. Otkrila je i kako je testiranje platila 380 kuna po osobi, a poliklinika je taj kućni posjet naplatila s 50 kuna više.

“Trenutak nakon negativnih testova na koronavirus, a dan prije Majčinog dana“, napisala je Jelena i objavila fotografiju s kćeri i majkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

tren nakon negativnih testova na covid a dan prije majčinog dana #firsthug #mothers

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

“Znala je od početka da postoji neki virus koji izaziva bolest i da moramo posebno paziti na ruke i na to što diramo. Kako smo svi doznavali novosti o virusu, tako sam ja njoj govorila, prilagođeno njezinim godinama, naravno. Najprije sam je izvukla iz vrtića pa sam joj objasnila da mala djeca mogu prenijeti bolest starijima, a istodobno se ne razboljeti. Onda sam joj objasnila da ne smije više ići baki, jer je naša baka astmatičarka, a dida je pušač. A kad su počele restrikcije, da se ne možemo viđati ni s kim. Sve je, čini mi se, dosta dobro razumjela, a i podnijela”, rekla je Jelena nedavno u intervjuu za Večernji list. 


Komentari