Jelena Veljača se javila iz samoizolacije: ‘Panično se bojim’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Sve je više slavnih Hrvata koji prakticiraju samoizolaciju, ali i pozivaju građane da ostanu kod kuće, uz iznimku kraćih šetnji.

Sada se ovoj listi pridružila i Jelena Veljača koja je s par Instagram fotografija otkrila kako izgleda samoizolacija koju provodi s kćerkicom Lenom i psom Lilom. I premda izgleda da glumica i scenaristica uživa u provođenju vremena s ostalim ukućanima, ipak je izrazila svoju zabrinutost oko cijele situacije u jednom od statusa.

“Osim što se umjereno bojim virusa, panično se bojim za naše psihičko zdravlje, a užasno se bojim što će se dogoditi ekonomiji, mojim poslovnim partnerima. I svim mojim prijateljima koji su mali poduzetnici, umjetnici, i onima koji rade u uslužnim djelatnostima. #shoutout za sve koji su nam bili važna adresa prije karantene”, poručila je Jelena.

 

View this post on Instagram

 

lila je u samoizolaciji. #staysafe #lovelife cause this is the best one you’ve got

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Koliko je ozbiljno shvatila situaciju i prije ludila u svezi koronavirusa koje vlada ovih dana, Jelena je dokazala i time što je već u veljači, kada situacija kod nas još nije eskalirala nosila zaštitne maske skupa s kćerkicom, dok je putovala.

 

View this post on Instagram

 

this is us #goodbyeeurope #madmaxstyle #whoruntheworld

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Komentari

loading...