Jelena Veljača ponosna na bivšeg supruga: ‘Odgojile su nas da budemo velike’

Facebook/Jelena Veljača

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih glumaca, Dražen Čuček, svoju publiku je iznenadio prošle godine kada je gotovo naprasno dao otkaz u kazalištu čiji je dio bio 22 godine. Srećom, glumački kapaciteti poput njegovog ne ostaju dugo na tržištu pa ga je brzo uhvatilo Satirično kazalište Kerempuh gdje tumači glavnu ulogu.

Bivši suprug Jelene Veljače: ‘Sve njene objave sam blokirao, u braku mi je nedostajalo poštovanja’

U jednom od intervjua komentirao je i propali brak s aktivisticom i producenticom Jelenom Veljačom, a izgleda kako pomalo nespretni komentari nisu Jeleni ostavili gorak okus u ustima jer je na svojem Instagram profilu reklA kako je ponosna na njega.

”Kad glumac s 48 godina ode na ulicu nakon 22 godine ansambla i plaće, samo zato što vjeruje u umjetnost, to se zove gradjanska hrabrost”, napisala je Jelena s kojom se nisu složili njeni fanovi.

”Treba njega lopatom po glavi izudarati za one izjave njegove”, negativan je komentar kojeg je jedna od Jeleninih sljedbenica napisala, ali Veljača je odlučila kako je bolje da na tu mržnju ni ne odgovara.

Pa ipak, složila se s jednim pozitivnijim komentarom.

”Kad smo bile male, mame su nas odgajale da budemo velike”, napsiala je Jelenina prijateljica, a Jelena je dodala kako ona tako odgaja i svoju kćer Lenu koju je dobila u braku s Čučekom.

 

 


Komentari