JELENA ROZGA PRŠTI OD SEKSIPILA: Pokazala zašto se često nalazi na listama najljepših Hrvatica

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Splitska glazbenica, 44-godišnja Jelena Rozga objavila je na društvenim mrežama seksipilno izdanje u kojemu je zablistala, a oduševljeni obožavatelji odmah su komentirali njen outfit.

“Zauzmi pozu”, napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira u crnom outfitu u kojemu je rijetko viđamo budući da voli šarolike kombinacije. Ispod se nazire crni grudnjak koji je ukrao svu pažnju pratitelja. Za frizuru se pobrinuo poznati frizer Zvonimir Franić, a za besprijekorni make up, zaslužan je Saša Joković.

U komentarima se među prvima javila pjevačica Nina Badrić koja joj je ostavila emotikone vatrice i srca, a očarala je i voditeljicu Sandru Perković te voditeljicu Tatjanu Jurić koje su je odmah pohvalile.

“Koja god da je poza, ti uvijek blistaš”, wow, prezgodna si”, “uvijek senzualna”, “najljepša plavuša”, “super imidž”, samo su neki od komentara na račun pjevačicinog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Inače, Rozga je ove godine za Gloriu otkrila kako se nosi sa stresom tijekom pandemije koja je zahvatila cijeli svijet.

“Iako sam po prirodi vesela i optimistična, na krizu poput ove nemoguće je ne osjetiti malodušnost i ostati imun. Puno sam razmišljala u proteklih godinu dana, bilo je padova i podizanja. Najvažnije je da ostanemo zdravi, fizički i psihički”, priznala je Splitska pjevačica te otkrila ima li istine u glasinama da je u vezi sa popularnim chefom Ivanom Pažaninom.

“Sve dok tako nešto ne čujete od mene – ostaje na izmišljenim vijestima. Ivana znam dugi niz godina, živimo u istom gradu i često se sretnemo na kavi”, poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Komentari