Jelena Rozga otkrila zašto je ‘solo igračica’: Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se

Jelena Rozga (foto: screenshot / instagram)

Pjevačica Jelena Rozga poznata je kao jedna od rijetkih javnih  ličnosti koja svoj život skriva od pogleda javnosti, a sada je otkriveno i zašto je tomu tako.

“Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota.”

“Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo’, rekla je pjevačica u emisiji ‘Grand news’, prenosi Dnevni Avaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Posljednja veza Jelene Rozge, o kojoj se pisalo u medijima, bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom. Godinu dana nakon, potvrdili su svoju vezu te se nedugo nakon toga zaručili., ali je par prekinuo 2017. godine.

Šuškalo se da je splitska pjevačica, nakon Hausera, ljubila poznatog kuhara Ivana Pažanina, no ta vijest nikad nije potvrđena.


Komentari