Jelena Rozga opet ljubi? ‘Mogu vam reći da sam sretna’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Splitska glazbenica, 44-godišnja Jelena Rozga oduvijek svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, međutim ovog puta je otvorila dušu te otkrila detalje iz svog privatnog života, a između ostalog osvrnula se i na ljubav.

Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna”, izjavila je pjevačica za blic.rs, te nije sakrivala prilaze li joj udvarači.

“Pa zaista sam kroz život nailazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškarci i dalje imaju želju udvarati se ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode”, poručila je Rozga pa dodala i čime se vodi u životu.

“Kao i u glazbi i u životu, i u ljubavi uvijek idem srcem, jer samo se srcem dobro vidi, zar ne? Šalu na stranu, kada mi srce kaže da radim ispravnu stvar, kalkulacijama nema mjesta. Često mislim da sve što mi je život donio je bila neka vrsta nagrade što sam uvijek išla čistog srca i sa emocijama”.

Na koncu je otkrila i što trenutno smatra najvećim luksuzom u životu.

”Mir. Danas je luksuz imati mir u duši i životu. Davno sam naučila da on nema cijenu. Naučila sam selektirati stvari i ljudi koji mi unose nemir, tako da bih rekla da najluksuznije stvari zapravo nisu materija”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Komentari